03 July 2010

Kasut Baru Ku..

Salam..Haha..Ni lah entry yang sebetul² nya aku sendiri yang tulis..Agak childish sikit bunyi nya tapi aku nak gak post entry ni dengan tajuk "Kasut Baru Ku"..Hehe..Tak tau nak tulis apa..Haa..Aku baru beli kasut..Tapi kasut untuk main badminton la..Kasut lama aku tu dah macam mulut buaya dah bahagian depan dia..Mana tak nya kasut jalan aku buat main badminton..Hancur la tapak dia nak tertanggal dah..Hehe..Murah je aku beli kasut ni jenama Pro Ace..RM50 je pon...Kena gak beli kalau tak, aku main xterer nanti..Kasut memainkan peranan yang penting wei dalam permainan aku..Cehh..Ayat xley blah..Ni ha gambar kasut aku...Biasa² je janji boleh pakai buat main badminton..Huhu..


Tinggi harapan aku dengan kasut baru ni...Sbb aku harap dengan kasut ni, aku semakin terer main badminton..Hehe..Kalau dapat smash mamat yang tolong designkan blog aku ni best gak..Sbb aku rimas tengok dia asyik betul rambut dia tu time main badminton..Hahaha...


Ni la kasut baru aku..Takde ape yang menarik pon cuma sbb dia baru kan, tu yang aku nak post kat sini..Aku ada kasut lama nak jual kalau korang nak la..Nanti aku post entry baru k...Tak sabar aku malam ni nak beraksi dengan kasut baru ni..Haha...Harap² aku boleh improve step aku..Takde la aku bersilat atas court..Hahaha...

Share

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. said...
    This post has been post back by the author. TQ.

    ReplyDelete